A l’Associació Makers Lleida no parem de fer activitats. Aquestes son les que tenim confirmades a dia d’avui. Es una bona oportunitat per venir a conèixer-nos, totes son obertes a tothom i gratuïtes.

Esterarem a Torrente de Cinca apropant la tecnología a gras i petits. Farem presentacions, tallers d’escornabot, quiver, llapis 3D, etc.

Ens trobareu a la edició d’aquest any de la Ciència al Carrer on estarem presentant els Campionat de Summo, robots escornabots, etc.

Quan? [Per confirmar]
On? [Per confirmar]

Durant tot el 2023 hem estat fent jornades i tallers per diferents poblacions de la província. Aquest 2024 tenim previstes unes quantes mes encara per confirmar data i lloc. Si esteu interessats en que fem alguna jornada i/o taller a la vostra localitat, escola, associació, etc. no dubtenu en ficar-vos en contacte amb nosaltres.

Quan? 17 i 18 (dijous i divendres) Jornades tècniques. 19 i 18 (dissabte i diumenge) Fira.
On? Mercat del Pla.

Estem preparant ja la 3ª Edició de la Fira Maker Lleida amb moltes mes sorpreses i activitats per a tots els públics.

Quan?
17/10/24 (dijous). De 17:00h a 19:00h.
18/10/24 (divendres). De 17:00h a 19:00h.
On? Mercat del Pla.

Dintre de les activitats de la Fira aquest any cel.lebrarem una competició de robots sumo amb els alumnes de les escoles que ens visitin. Participar es gratuit i es una bona eina per a alumnes i profes de tecno per iniciar-se en la robotica, manualitats, electronica, raonament lógic, programació i competitivitat justa. Us animem a tots i a totes a formar el vostre equip i participar.