A l’Associació Makers Lleida no parem de fer activitats. Aquestes son les que tenim confirmades a dia d’avui. Es una bona oportunitat per venir a conèixer-nos, totes son obertes a tothom i gratuïtes.

Ens trobareu a la edició d’aquest any de la Ciència al Carrer on estarem presentant els Campionat de Summo, robots escornabots, etc.

Durant tot el 2023 hem estat fent jornades i tallers per diferents poblacions de la província. Aquest 2024 tenim previstes unes quantes mes encara per confirmar data i lloc. Si esteu interessats en que fem alguna jornada i/o taller a la vostra localitat, escola, associació, etc. no dubteu en ficar-vos en contacte amb nosaltres.

Estem preparant ja la 3ª Edició de la Fira Maker Lleida amb moltes mes sorpreses i activitats per a tots els públics.

Dintre de les activitats de la Fira aquest any cel.lebrarem una competició de robots sumo amb els alumnes de les escoles que ens visitin. Participar es gratuit i es una bona eina per a alumnes i profes de tecno per iniciar-se en la robotica, manualitats, electronica, raonament lógic, programació i competitivitat justa. Us animem a tots i a totes a formar el vostre equip i participar.